10 λόγοι για να φτιάξεις μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου

ιστοσελίδα

Σήμερα μια επιχείρηση πρέπει να έχει παρουσία στο Internet με μια ιστοσελίδα καθώς όλα λειτουργούν μέσα από αυτό. Είναι αρκετοί οι λόγοι που μια επιχείρηση χρειάζεται να έχει μια ιστοσελίδα.

Ας δούμε λοιπόν τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους η κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο προώθησης και διαφήμισης της επιχείρησής σας.

  1. Η ιστοσελίδα σας είναι επάνω όλο το 24ωρο

Σε αντίθεση με τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος σας, η ιστοσελίδα σας είναι πάντα ανοικτή για το κοινό για να βρίσκει πληροφορίες που έχουν να κάνουν με την τοποθεσία, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, να επικοινωνήσει μαζί σας κ.α.

Ο επισκέπτης μπορεί από οπουδήποτε βρίσκεται να πλοηγηθεί στην ιστοσελίδα σας, να βρει τις πληροφορίες που ψάχνει και στην συνέχεια να έρθει σε επαφή μαζί σας.

  1. Αναβάθμιση της αξιοπιστίας και της επαγγελματικής σας εικόνας

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα με χρήση των τελευταίων τεχνολογιών στην κατασκευή ιστοσελίδων προσελκύει τους χρήστες και προσδίδει στην εταιρεία σας έναν επαγγελματικό προφίλ που ο επισκέπτης σας μπορεί να εμπιστευτεί.

Πολλοί είναι οι χρήστες που επιλέγουν μια επιχείρηση μόνο και μόνο από την ιστοσελίδα τους και κατά πόσο είναι επαγγελματική. Μια καλή ιστοσελίδα κάνει τους υποψήφιους πελάτες σας να νιώσουν μία ασφάλεια πριν προχωρήσουν σε αγορά του προϊόντος ή της υπηρεσίας που προσφέρετε.

  1. Πρόσβαση στην διεθνή αγορά

Μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο σημαίνει ότι η επιχείρηση σας είναι διαθέσιμη σε όλον τον κόσμο. Σας δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε με ανθρώπους από παντού και να εξελίξετε την εταιρεία σας με πελάτες από όλο τον κόσμο.

  1. Υποστήριξη των πελατών και των συνεργατών

Η ιστοσελίδα σας είναι συνέχεια ανοιχτή και είναι ένα καταπληκτικό εργαλείο που πρέπει να έχετε. Μέσω της ιστοσελίδας σας μπορείτε να προσφέρετε διάφορα βοηθήματα στους πελάτες σας αλλά και στους συνεργάτες σας όπως οδηγίες, σημειώσεις, έντυπα αιτήσεων, χρήσιμες συμβουλές κ.α.

  1. Online πωλήσεις – Αύξηση κερδών

Μέσα από τo ηλεκτρονικό σας κατάστημα σας μπορείτε να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες όλη την ημέρα. Πουλάτε προϊόντα 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς να πληρώνετε επιπλέον προσωπικό ή να χρεώνεστε άλλα πάγια έξοδα.

  1. Γίνεστε περισσότερο ανταγωνιστικοί

Οι ανταγωνιστές σας έχουν σίγουρα παρουσία στο διαδίκτυο μέσω κάποιας ιστοσελίδας. Είναι μια επένδυση που έχει σίγουρη απόσβεση χρημάτων μιας και το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων στην Web Architech είναι από τα πιο χαμηλά στην αγορά, ενώ αντίθετα έχετε πάρα πολλά οφέλη.

Βέβαια με μια ιστοσελίδα δεν σημαίνει ότι έλυσες τα πάντα. Θα πρέπει μια ιστοσελίδα να ξεχωρίζει με εργαλεία που θα προσφέρει στον κάτοχο ώστε να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την εταιρεία του.

  1. Αύξηση πελατολογίου

Αυξήστε το πελατολόγιο σας. Οι περισσότεροι χρήστες αγοράζουν μέσω Internet και όχι με την φυσική παρουσία τους σε κάποιο κατάστημα. Το μέλλον είναι το Internet και σε αυτό πρέπει οπωσδήποτε να δώσετε την κατάλληλη βαρύτητα για την επιχείρησή σας.

  1. Εταιρικό business email

Αποκτώντας μια δική σας ιστοσελίδα αποκτάτε και δικό σας email που προσδίδει ένα επαγγελματικό προφίλ στην επιχείρησή σας. Το Gmail είναι μια καλή επιλογή αλλά δεν δείχνει όμορφα τυπωμένο πάνω σε κάρτες ή διαφημιστικά. Χρησιμοποιώντας το επαγγελματικό σας email και υπηρεσίες email marketing μπορείτε να δείτε σημαντική αύξηση στην πελατεία σας.

  1. Οικονομικό κόστος κατασκευής

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι πιθανόν μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για την επιχείρησή σας.

Μπορείτε να υπολογίσετε το κόστος κατασκευής της ιστοσελίδας σας, χρησιμοποιώντας τον οδηγό υπολογισμού κόστους ιστοσελίδας που σας προσφέρει η Web Architech.

  1. Προσαρμόζεστε στις ανάγκες της εποχής

Οι εξελίξεις αλλάζουν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το διαδίκτυο καθημερινά. Τα εργαλεία που προσφέρει το διαδίκτυο είναι πάρα πολλά και πολλές φορές απολύτως απαραίτητα.

Μια επιχείρηση χωρίς ιστοσελίδα, χάνει έναν τεράστιο σύμμαχο στον αγώνα της ανάπτυξης, της αύξησης του πελατολογίου, των κερδών και της μακροβιότητα της επιχείρησής σας.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας και ξεκινήστε δυναμικά την νέα σας παρουσία στο διαδίκτυο. Σας βοηθάμε να προωθήσετε την επιχείρησή σας και να την κάνετε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Δημοφιλή άρθρα

On Key

Τελευταία άρθρα

eshop

Τα κορυφαία eshop παγκοσμίως

Στην παγκόσμια έρευνα eshop ηλεκτρονικού εμπορίου της International Post Corporation για το 2021, συμμετείχαν περισσότεροι από 33.000 διαδικτυακοί αγοραστές από 40 χώρες σε όλο τον

Περισσότερα »