Συχνές ερωτήσεις

Έχετε απορίες?

Εδώ έχουμε προσπαθήσει να συγκεντρώσουμε τις απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις σας. Για οτιδήποτε όμως θελήσετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Συχνές Ερωτήσεις

FAQ

Συχνές ερωτήσεις

Υπολογίστε εύκολα και χωρίς καμία δέσμευση το κόστος της ιστοσελίδας σας.

Η ερώτηση είναι υποκειμενική και μία από τις πιο συχνές ερωτήσεις, καθώς αυτό εξαρτάται από τις ανάγκες του πελάτη. Εμείς στην Web Architech προτείνουμε το WordPress το οποίο είναι εύκολο στη χρήση του και φιλικό προς το χρήστη που το διαχειρίζεται.

Φυσικά η απάντηση είναι ναι, η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια διαδικασία στην οποία έχετε και εσείς ενεργό ρόλο και θα μπορείτε να βλέπετε τις αλλαγές όπως αυτές εξελίσσονται. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επέμβετε και να αλλάξετε κάτι που ίσως δεν σας αρέσει.

Οι παράγοντες που επηρεάζουν μία κατασκευή ιστοσελίδας είναι αρκετοί, ενδεικτικά αναφέρουμε μερικούς:

  1. Ετοιμοπαράδοτο περιεχόμενο ή αν χρειάζεται επεξεργασία από εμάς.
  2. Φωτογραφικό υλικό.
  3. Έξτρα λειτουργίες εκτός των βασικών.
  4. Εάν είναι πολύγλωσσο.

Φυσικά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που δεν αναφέρουμε παραπάνω. Σε γενικές γραμμές όσο πιο έτοιμος είναι ο πελάτης, τόσο πιο σύντομα (10 με 20 ημέρες) γίνεται η κατασκευή ιστοσελίδας.

Μόλις η κατασκευή ιστοσελίδας σας ολοκληρωθεί και εφόσον θέλετε, θα λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση για να μπορείτε να αλλάζετε και να ενημερώνετε όλες τις επιλογές της ιστοσελίδας σας σε οποιοδήποτε CMS έχει επιλεγεί.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα πακέτα υποστήριξης ιστοσελίδας που διαθέτουμε ή να δούμε κάτι προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

Έχετε ερωτήσεις, που δεν βρήκατε απάντηση;

Επικοινωνήστε μαζί μας για να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας!

Contact