Τα κορυφαία eshop παγκοσμίως

eshop

Στην παγκόσμια έρευνα eshop ηλεκτρονικού εμπορίου της International Post Corporation για το 2021, συμμετείχαν περισσότεροι από 33.000 διαδικτυακοί αγοραστές από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του διαδικτύου γενικοτέρα, και του ηλεκτρονικού εμπορίου ειδικότερα, είναι ότι δεν γνωρίζει σχεδόν καθόλου εθνικά σύνορα. Οι καταναλωτές σήμερα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία προϊόντων και διανομέων, η οποία είναι μεγαλύτερη από ποτέ, χάρη στο διεθνές ηλεκτρονικό εμπόριο. Η έκρηξη της ζήτησης για την κατασκευή eshop επίσης, έχει οδηγήσει ολοένα και περισσότερο κόσμο στις διαδικτυακές αγορές.

Οι μικρότερες χώρες που μοιράζονται γλωσσικό και πολιτιστικό υπόβαθρο με μια ισχυρή οικονομία δίπλα τους – όπως η Αυστρία ή το Βέλγιο – έχουν υψηλότερα μερίδια διασυνοριακού ηλεκτρονικού εμπορίου. Στις ισχυρές δυτικές οικονομίες της Γαλλίας, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, οι καταναλωτές αναζητούν κυρίως φθηνότερες τιμές, ή μια πιο διαφοροποιημένη επιλογή προϊόντων όταν απευθύνονται σε ηλεκτρονικά καταστήματα που βρίσκονται εκτός των κρατών τους. Όμως σε παγκόσμια κλίμακα, ποιοι είναι οι πραγματικοί παίκτες ηλεκτρονικού εμπορίου που απευθύνονται κυρίως στους διασυνοριακούς αγοραστές;

Μια πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη από την International Post Corporation προσδιόρισε τα κορυφαία ηλεκτρονικά καταστήματα eshop, τα οποία θα δούμε στην παρακάτω λίστα.

 1. Άλλη επιλογή – Απροσδιόριστο
  33% των καταναλωτών
 2. Amazon
  26% των καταναλωτών
 3. Aliexpress / Alibaba
  19% των καταναλωτών
 4. eBay
  10% των καταναλωτών
 5. Wish
  7% των καταναλωτών
 6. Zalando
  3% των καταναλωτών
 7. Shein
  3% των καταναλωτών

Μπορείτε να δείτε πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή eshop πατώντας εδώ.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Δημοφιλή άρθρα

On Key

Τελευταία άρθρα

eshop

Τα κορυφαία eshop παγκοσμίως

Στην παγκόσμια έρευνα eshop ηλεκτρονικού εμπορίου της International Post Corporation για το 2021, συμμετείχαν περισσότεροι από 33.000 διαδικτυακοί αγοραστές από 40 χώρες σε όλο τον

Περισσότερα »